3046: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3046 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Teodora
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Teodora
Nem: Szuka
Született: 2015.04.01.
Bekerült: 2015.08.07.
Teodóra kb. 2015. áprilisi születésű, német juhász jellegű, rajzos keverék szuka kutya, aki a kisvárdai menhelyről került a gondozásunkba. Az egyik lába sérült volt, a helyi állatorvos altatni akarta, de kapott egy esélyt, hogy hátha lehet rajta segíteni.

Felkerülése után azonnal állatorvoshoz vittük, ahol megállapították, hogy a combcsontja és a sípcsontja is szét van törve. Tengelyben tört, kb. 4 héttel a bekerülését követően, és a csontosodási folyamat már elkezdődött, ezért műteni nem kell. A lábát használja, de még fáj neki. A csontosodási folyamat befejeződéséig, még legalább 4 hétig 'szobafogságra' van ítélve, hogy a folyamat zavartalan legyen.

Teodóra tündéri kiskutya. Megadó nyugalommal tűri a megpróbáltatásokat és a fájdalmat, amit természetesen gyógyszer segítségével próbálunk csökkenteni. Hogy mi történhetett ezzel a kis állattal, hogy ilyen fiatalon ilyen szörnyű sérüléseket szenvedett, nem tudjuk. Inkább előre tekintünk, és várjuk a boldog jövőt, amikor Teodóra már egy család tagjaként boldogan rohangál társaival.

Oltási programját megkezdtük, ennek a folytatása a leendő gazdi feladata.

Teodórának kizárólag olyan elkötelezett, felelős gazdit keresünk, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre, balesetekre és károkra. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is amikor megöregszik. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őt örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.

Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrizzük.


További képek Teodóráról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú