2970: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2970 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Penny család Poncsó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Penny család Poncsó
Nem: Kan
Született: 2015.04.15.
Bekerült: 2020.04.28.
Eredetileg bekerült: 2015.06.09.


Előzmény:
Poncsót és két kistestvérét Pécelen a Pennynél találták egy dobozba kidobva. Az apróságok alig 8 hetesek, bolhásak és férgesek voltak..

A családból Poncsónak eddig tartott a családi élet. 5 év után visszakerült gondozásunkba, összezavarodva, rettegve, bizonytalanul szemléli ezt a változást. Korábbi családja még sem volt eléggé elkötelezett és felelősségteljes, hogy Poncsót azzal az indokkal szakítsa ki a megszokott környezetéből, hogy nincs elég idejük rá és a kertben állandóan ugat. Poncsó közepes méretű lett. Hosszú szőre folyamatos gondozást igényel.

Elcsépeltnek hangzik amikor azt írjuk, elkötelezett, felelős gazdit keresünk a kiválasztott kutya számára aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Fel van készülve a veszteségekre és hajlandó akár kutyaiskolába is járni az új családtaggal. Aki nem csak addig fogja szeretni, amíg kicsi és cuki, hanem akkor is, amikor kamaszodik, szemtelenedik és persze akkor is amikor megöregszik. Ezek a mondatok még most is fontosak, reméljük nem csak nekünk. Poncsó nagyon barátságos, aktív érdeklődő csodálatos kanocska. Más kutyákkal is azonnal felveszi a közös hangot.

Olyan VÉGLEGES otthont keresünk számára ahol igazi családtagként boldogan berendezkedhetnek hátralévő kutyaéletre. Reméljük neki is lesz egy Angyala, aki bebizonyítja, hogy az ÉLET szép és az emberekben lehet bízni, egy felelős saját gazda, egy saját család és otthon az a világ legjobb dolga! Kerti tartásra nem fogadható örökbe!


Poncsó oltva, chipezve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


2015.

2020. április
További képek róla ITT!!!!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú