2950: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2950 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Mini Manó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Mini Manó
Nem: Szuka
Született: 2015.04.01.
Bekerült: 2015.05.18.
Mini Manó kb. 2015. áprilisi születésű, fekete-cser színű, göndör szőrű kislány babakutya, aki családjával, a Manó családdal együtt került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Ő a legkisebb a csapatban, a nevét is ezért kapta :)

Mini Manó felnőtt korában is kis termetű lesz. Szőre most göndör, felnőttként hosszú lesz, ezért gondozást, fésülést igényel rendszeresen.

Menő Manó imádnivaló, kéttenyérnyi kis kutya. Már most ragaszkodó és bújós. Kis termete miatt lakásba vagy kertes háznál bentlakással adjuk örökbe.

Kizárólag olyan gazdit keresünk a számára, aki tudja és vállalja azokat a nehézségeket, amely egy kölyök nevelésével jár. Fel van készülve a veszteségekre, a huncutságokra, van kedve és türelme egy kiskutya neveléséhez, tanításához.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.

Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrzünk!További képek Mini Manóról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú