2929: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2929 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Feribá Család Fűző - Van gazdijelölt !
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Feribá Család Fűző - Van gazdijelölt !
Nem: Kan
Született: 2014.05.01.
Bekerült: 2015.05.13.
Feribá egy nagyon kedves 92 éves bácsi, aki egy tanyán gazdálkodik már 40 éve. A családja úgy döntött, hogy ezt már nem bírja az öregúr, így átköltöztették magukhoz. Hogy ez a döntés Feribának jó vagy sem, azt nem a tisztünk eldönteni, mi csak azt láttuk, hogy a bácsi mindene az a tanya, az otthona.

A tanyára valamikor bedobtak hozzá néhány kistetsű pincsikeverék kutyust. Feribá a lehetőségeihez képest ellátta őket, gondoskodott róluk. Aztán ahogy a tavaszi szél meghozta a szerelem illatát, a néhány kutyusból ripsz-ropsz sok kutyus lett. Most, hogy el kell mennie a kis testű falkát nem tudta magával vinni. A 17. kerületi önkormányzat kérte a segítségünket. 5 kistestű kutyus és 3 még szopós baba került végül a tanyáról a gondozásunkba.

Fűző az egyetlen pasi a csapatban. Elsőre ő is bizalmatlan kicsit, de a simogatás nála is meghozza a kellő hatást és boldogan simul a simogató kézbe. Kis testű, közepes hosszú szőrű, akinek a szőre rendszeres gondozást igényel.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe. Kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk, csak kerti tartás kizárt!További képek ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú