2925: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2925 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Feribá család Fotó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Feribá család Fotó
Nem: Szuka
Született: 2015.04.01.
Bekerült: 2015.05.13.
Feribá egy nagyon kedves 92 éves bácsi, aki egy tanyán gazdálkodik már 40 éve. A családja úgy döntött, hogy ezt már nem bírja az öregúr, így átköltöztették magukhoz. Hogy ez a döntés Feribának jó vagy sem, azt nem a tisztünk eldönteni, mi csak azt láttuk, hogy a bácsi mindene az a tanya, az otthona.

A tanyára valamikor bedobtak hozzá néhány kistetsű pincsikeverék kutyust. Feribá a lehetőségeihez képest ellátta őket, gondoskodott róluk. Aztán ahogy a tavaszi szél meghozta a szerelem illatát, a néhány kutyusból ripsz-ropsz sok kutyus lett. Most, hogy el kell mennie a kis testű falkát nem tudta magával vinni. A 17. kerületi önkormányzat kérte a segítségünket. 5 kistestű kutyus és 3 még szopós baba került végül a tanyáról a gondozásunkba.

Fotó egy kislány baba Feribá tanyájáról. Bekerülésekor nagyjából 6 hetes lehetett. Leválasztás után keressük új, felelős gazdáját.
Felnőtt korában feltételezhetően kistestű kutyus lesz.
Kizárólag olyan gazdit keresünk a számára, aki tudja és vállalja azokat a nehézségeket, amely egy kölyök nevelésvel jár. Fel van készülve a veszteségekre, a huncutságokra, van kedve és türelme egy kiskutya neveléséhez, tanításához.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, Budapesten vagy 30 km-es körzetében.
Figyelem! Az ivartalanítási kötelezettség alól nincs kivétel, melyet nagyon szigorúan ellenőrzünk!További képek ITT!!!!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú