2918: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2918 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Legyező
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Legyező
Nem: Szuka
Született: 2015.03.01.
Bekerült: 2015.05.03.
Legyező 2015. márciusi születésű, fekete színű, fehér jegyes keverék szuka kutya. Felmenői ismeretlenek, az utcáról mentették őt állatbarátok. A jelenlegi méretei alapján feltehetően közepes méretű lesz felnőtt korában.

Legyező nagyon édes apróság, aki még csak most ismerkedik a világgal. Kicsit még félénk, de látszik rajta, hogy ha megismeri környezetét, akkor hatalmas önbizalma lesz. Más kutyákkal barátságos. Sok tanulnivalója van még az életről és a jókutyaságról. Ezt a leendő gazdijának kell majd megtanítani számára.

Kizárólag olyan felelős, átgondolt döntést hozó gazdik jelentkezését várja, aki nem ijed meg, nem húzza fel magát és nem mérgelődik olyan egyértelmű dolgokon, mint néhány átszabott cipő, elfogyasztott újság, vagy számla, útközepére ásott gödör, vagy kiborogatott szobanövény. Aki kellő türelemmel és következetességgel tudja elmagyarázni a szobatisztaság és a pisi - kaki elhelyezkedésének összefüggését, és aki nyitott arra, hogy megtanuljon kutyául egy kutyasuliban.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őt örökbe, kizárólag Budapest 30 km-es vonzáskörzetébe.

További képek Legyezőről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú