2913: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2913 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Marnie
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Marnie
Nem: Szuka
Született: 2015.01.01.
Bekerült: 2015.05.01.
Marnie kb. 2015. januári születésű, ordas-zsemle színű keverék szuka kutya, aki a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány gondozásából került a NOÉ Állatotthonba. Gazdái altatni akarták azért, mert az egyik mellső lába kacska.
Szerencsére Marnie megmenekült, és bár nem négy lábon, de teljes életet élhet.

Átesett egy ortopédiai kivizsgáláson, hogy kiderüljön, van-e mód arra, hogy javítsunk az állapotán. A vizsgálat során kiderült, hogy nem fejlődött ki Marnie egyik alkarcsontja, ez okozza a problémát. Sajnos ez műtétileg nem korrigálható :(
Állatorvosi javaslatra most megfigyeljük Marnie mozgását, hogy hasznája-e a kacska lábát. Ha nem, akkor nincs semmi baj, Marnie így marad. Viszont ha használni próbálja, akkor a rendellenes testtartás hosszú távon gerincproblémát okozhat, így az állatorvos ez esetben a kacska láb amputálását javasolja.

Sajnos Marnie egyre jobban kifacsarodva tartotta magát és járt, mert minden áron próbálta kis csökevényes lábát használni. Mivel ezzel veszélybe került a fejlődésben lévő kiskutya gerince és egyéb ízületei, így a jövője érdekében ezt az amúgy sem használható lábacskát amputálni kellett. A műtét komplikáció mentesen zajlott, Marnie erős fiatal szervezete ezt az akadályt is gyorsan leküzdi majd.Marnie-t egyáltalán nem zavarja, hogy ő más, mint a többi kölyök kutya: ugyanúgy játszik és rohangál, mint egészséges, négy lábú társai. Nagyon ragaszkodó, játékos és barátságos.

Marnie oltva, ivartalanítva, chipezve keres szerető, gondoskodó családot magának.

További képek Marnie-ról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú