2909: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2909 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nyakas Nefelejcs-Van gazdijelölt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nyakas Nefelejcs-Van gazdijelölt!
Nem: Szuka
Született: 2015.03.20.
Bekerült: 2015.05.01.
A Nyakas családot mindössze 4 hetes korukban szakították el mamájuktól, és tették ki az utcára egy dobozban. Az Illatos útra kerültek, majd onnan a Noé Állatotthon gondozásába és ideiglenes befogadóhoz.
Valószínűleg valamilyen terrier, talán foxi-tacskó keverékek lehetnek és kis-közepes testalkatúak lesznek. Édes, leven apróságok, akiknek már most határozott egyéniségük van.

Nefelejcs volt eleinte a legkisebb, legszerencsétlenebb, de mára már kezdi utolérni a többieket. Csendes, de határozott egyéniség.
Oltási programját megkezdtük.
Kizárólag olyan felelős, átgondolt döntést hozó gazdik jelentkezését várja, aki nem ijed meg, nem húzza fel magát és nem mérgelődik olyan egyértelmű dolgokon, mint néhány átszabott cipő, elfogyasztott újság, vagy számla, útközepére ásott gödör, vagy kiborogatott szobanövény. Aki kellő türelemmel és következetességgel tudja elmagyarázni a szobatisztaság és a pisi - kaki elhelyezkedésének összefüggését, és aki nyitott arra, hogy megtanuljon kutyául egy kutyasuliban.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őt örökbe, kizárólag Budapest 30 km-es vonzáskörzetébe.

További képek ITTMegosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú