2822: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2822 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gift
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gift
Nem: Kan
Született: 2014.08.15.
Bekerült: 2014.12.23.
Gift egy erősen beagle-re emlékeztető tricolor kan kölyök. Salgótarjánban találták egy borzasztó sebbel a lábán 2014. decemberében. Akkor azt hittük, hogy nyílt törése van.

Szerencsére az orvosi vizsgálat kiderítette, hogy nincs eltörve a lába, "csak" egy hatalmas, elfertőződött, sok napos nyúzott sérülése van. A gyors sebtisztításnak, az antibiotikumoknak és a jól bevált cukorterápiának köszönhetően azóta szépen gyógyult a lába. Két naponta kellett kötözésre vinnünk, az óriási seb húzódott össze.
Sajnos egyáltalán nem volt kizárt, hogy a későbbiekben szüksége lesz plasztikai műtétre, de ma már elmondhatjuk, hogy nagy szerencséje volt a picinek: teljesen meggyógyult a lába.

Amióta jobban van, azóta természetesen egy ilyen korú bejgli baba viselkedésének megfelelően működik: ha nem foglalkozunk vele, akkor hangosan reklamál, ha viszont vele vagyunk akkor bújik, játszik és ő a világ legédesebb és legboldogabb teremtménye.

A gyógyulás nem volt könnyű, mert Gift mindent megtett, hogy hátráltassa: nem volt az a tölcsér, ami megakadályozta volna, hogy lebontsa a lábáról a kötést, de megpróbáltuk a lépést tartani vele és szerencsére sikerült :) A lábán már csak egy apró szőrhiány emlékeztet a korábbi súlyos sérülésre. A lábát tökéletesen használja. Mozgásában semmilyen maradandó károsodás nem jelentkezett.

Chipezett. Oltási programját megkezdtük. Ivartalanítása és hasi sérvének plasztikázására hamarosan sor kerül.2015. januárjában:


További képek róla I T T ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú