2810: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2810 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bónusz
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bónusz
Nem: Kan
Született: 2014.03.01.
Bekerült: 2014.11.26.
Bónusz fehér színű, még tisztázatlan fajtájú, növendék kan kutya. Néhány centiméter híján, az éppen Püspökladányban járó különítményünk autója alá vetette magát, azután egy kamion, majd néhány terepjáró következett. Miután az össze autót megúszta, úgy gondoltuk, hogy nem hagyjuk a kocsik között meghalni a megriadt, apró kutyát. Nem adta könnyen magát, ahogy hozzászóltunk azonnal rohanni kezdett. Így elkezdődött egy akciófilmbe illő üldözéses jelenet. Ha azt mondjuk, hogy a NOÉ Állatotthon állatmentője felforgatta Püspökladány utcáit, akkor nem járunk messze az igazságtól. Előkerültek speciális segédeszközök is, végül egy befogó háló segítségével sikerült nyakon csípni.

Sajnos chip nem volt benne, így magunkkal hoztuk Budapestre. A szőre borzasztó elhanyagolt állapotban, sáros, bűzös páncélként lógott rajta.Miután megnyugodott, teletömte a pocakját kiderült, hogy egy kedves barátságos kiskutya. Aki imád az ember ölében ücsörögni, ugyanakkor mozgékony, játékos, mindenkivel jól kijön.A szőre rendszeres gondozást igényel! Kizárólag lakáskutyának adjuk, gyerek, kutya, cica nem akadály. Amire feltétlenül szüksége van, az a sok szeretet, kényeztetés, játék és mozgás. Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe!

Érdeklődni róla a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon lehet!


További képek I T T ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú