2804: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2804 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Aszfalt Ani
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Aszfalt Ani
Nem: Szuka
Született: 2014.09.20.
Bekerült: 2018.05.25.
Eredetileg bekerült: 2014.11.13.

Előzmény:
Anit és 5 kistestvérét, nagyjából 7-8 hetes korukban "valaki" bedobozolta egy kicsi papírdobozba, szórt melléjük néhány szem száraztápot, akkurátusan lezárta a dobozt, leragasztotta szigetelőszalaggal, majd egy laza mozdulattal kihelyezte a csomagot az aszfalt közepére egy kanyarban. Csak a vak szerencsének köszönhető, hogy nem gázolták őket halálra.
Egy autós megállt, hogy félre húzza a dobozt, melyről azt hitte, hogy a szél fújta az út közepére. Csak amikor a közelébe ért, akkor látta döbbenten a tartalmát. A kutyusok a levegőtlen dobozban ernyedten, egyetlen szó nélkül feküdtek. Szerencsére 2 nap alatt összeszedték magukat és igazi rosszcsont kölykök lettek.


Anit még kölyökként fogadták örökbe, de ki tudja miért a gazdik szerint egyik hétről a másikra megváltozott, kiszámíthatatlan, morgós vicsorgos kutya lett és a család védelmében inkább lemondtak Róla. Az elmúlt években nem kaptunk rossz híreket vagy segítségkérést Anival kapcsolatban, de igen furcsának találtuk, hogy nem Állatotthonunkba hozták vissza, hanem minket kikerülve egyben szerződést nem betartva a Gyömrői Állatmenhelyre vitték be. Szerencsére a gyömrői menhely értesített minket és ezt követően került ismét gondozásunkba.

Ani borzasztó elhanyagolt, csomókban összeállt szőrrel került vissza. A viselkedési problémákat egyenlőre nem tapasztaltunk, bátran pórázra vehetjük és örömmel veszi a simogatást. Más kutyákkal is azonnal megtalálta a közös nevezőt. Szőrzete folyamatos ápolást igényel.


Kizárólag kerti tartásra nem adjuk, olyan otthonba vágyik, ahol teljes jogú családtagként élhet, legyen szó sportról, játékról, vagy az esti tévénézésről, ahol biztosítva van számára napi foglalkozás és élete végéig biztos otthonban élhet.

Aszfalt Ani oltott, ivartalanított, chipezett.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

2014.
2018. májusTovábbi képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú