2802: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2802 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Aszfalt Ati
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Aszfalt Ati
Nem: Kan
Született: 2014.09.20.
Bekerült: 2014.11.13.
Atit és 5 kistestvérét, nagyjából 7-8 hetes korukban "valaki" bedobozolta egy kicsi papírdobozba, szórt melléjük néhány szem száraztápot, akkurátusan lezárta a dobozt, leragasztotta szigetelőszalaggal, majd egy laza mozdulattal kihelyezte a csomagot az aszfalt közepére egy kanyarban. Csak a vak szerencsének köszönhető, hogy nem gázolták őket halálra.
Egy autós megállt, hogy félre húzza a dobozt, melyről azt hitte, hogy a szél fújta az út közepére. Csak amikor a közelébe ért, akkor látta döbbenten a tartalmát. A kutyusok a levegőtlen dobozban ernyedten, egyetlen szó nélkül feküdtek. Jelenleg úgy tűnik, hogy a riadalmon és a levegőtlenségen kívül nincs bajuk. 2 nap alatt összeszedték magukat és igazi rosszcsont kölykök lettek. Bár ilyen fiatal korban nehéz jósolni, de véleményünk szerint közepes méretű, közép hosszú szőrű kutyusok lesznek.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Olyan gazdit keresünk számukra, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Aki tudja, hogy ők még rágnak, rombolnak és bizony a szobatisztasággal is gondjuk lehet. Őket nevelni, tanítani kell, ebben segíthet a kutyaovi és később a kutyaiskola.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe, melyet nagyon szigorúan ellenőrzünk! Budapestről és 30 km-es körzetből várjuk a gazdijelölteket!

További képek I T T ! ! !
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú