2801: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2801 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Aszfalt Andris
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Aszfalt Andris
Nem: Kan
Született: 2014.09.20.
Bekerült: 2014.11.13.
Andris és 5 kistestvérét, nagyjából 7-8 hetes korukban "valaki" bedobozolta egy kicsi papírdobozba, szórt melléjük néhány szem száraztápot, akkurátusan lezárta a dobozt, leragasztotta szigetelőszalaggal, majd egy laza mozdulattal kihelyezte a csomagot az aszfalt közepére egy kanyarban. Csak a vak szerencsének köszönhető, hogy nem gázolták őket halálra.
Egy autós megállt, hogy félre húzza a dobozt, melyről azt hitte, hogy a szél fújta az út közepére. Csak amikor a közelébe ért, akkor látta döbbenten a tartalmát. A kutyusok a levegőtlen dobozban ernyedten, egyetlen szó nélkül feküdtek. Jelenleg úgy tűnik, hogy a riadalmon és a levegőtlenségen kívül nincs bajuk. 2 nap alatt összeszedték magukat és igazi rosszcsont kölykök lettek. Bár ilyen fiatal korban nehéz jósolni, de véleményünk szerint közepes méretű, közép hosszú szőrű kutyusok lesznek.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Olyan gazdit keresünk számára, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Aki tudja, hogy ő még rág, rombol és bizony a szobatisztasággal is gonda lehet. Őt nevelni, tanítani kell, ebben segíthet a kutyaovi és később a kutyaiskola.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe, melyet nagyon szigorúan ellenőrzünk! Budapestről és 30 km-es körzetből várjuk a gazdijelölteket!

2015. január: Friss információ!

Andris jobb melső lábán észrevettük, hogy valami nincs rendben. Elküldtük egy ortopédiai vizsgálatra, aminek az eredménye, hogy feltehetőleg egy veleszületett fejlődési rendellenesség (alkarcsont(radius) alsó ízfelszíne nem alkot ízületi egységet a csukló ízfelszínével). Eredményes korrekciós beavatkozás most nem lehetséges, ha komoly mozgás zavar van a fejlődés során kontroll javasolt ill. növekedés befejeztével ismételt RTG szükséges és akkor egy korrekciós beavatkozás szóba jöhet.

További képek I T T ! ! !

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú