2762: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2762 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Angyal család Lotti
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Angyal család Lotti
Nem: Szuka
Született: 2014.08.13.
Bekerült: 2014.08.18.
Lotti az Angyal család tagjaként érkezett a NOÉ Állatotthonba. Mindössze néhány napos volt, a mamája Lulu egy hajléktalanok által lakott telken hozta Őt világra 5 kistestvérével együtt. Az esőbe ott áztak, fáztak az újszülött apróságok, de szerencséjükre állatbarátok rájuk találtak, így a kezdeti nehézségek után biztonságban cseperedhettek az Állatotthonban.További képek a családról I T T ! ! !

Szerencsére mindenki jól van, megkezdődött az oltási programjuk és mostanra már gazdikeresők. Olyan gazdit keresünk számukra, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Aki tudja, hogy ők még rágnak, rombolnak és bizony a szobatisztasággal is gondjuk lehet. Őket nevelni, tanítani kell, ebben segíthet a kutyaovi és később a kutyaiskola.
Nem tudjuk, hogy a papájuk kiféle - miféle, de Lulu a mama törékeny térdig érő kutyus. Mi úgy gondoljuk, hogy a kölykök is valószínűleg közepes testűek lesznek.

Chipezve, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe, melyet nagyon szigorúan ellenőrzünk! Budapestről és 30 km-es körzetből várjuk a gazdijelölteket!

További képek I T T ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú