2748: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2748 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sün Béla a háromlábú sün
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sün Béla a háromlábú sün
Született: 2013.03.01.
Bekerült: 2013.05.30.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Anigboro Janet 2019.06.17. 2019.06.23.
Szládovics Imre és Szilvi 2016.07.18. 2016.07.23.
Mathisz Andrea 2015.11.12. 2015.11.17.
Szegénykénk egy focikapu hálójába tekeredett bele, addig-addig vergődött a béklyójában, amíg annyira szorosan rátekeredett a zsinór, hogy mozdulni sem bírt. Egy egész éjszakai szenvedés után talált rá a család kutyája, de esze ágában sem volt bántani, inkább azonnal jelezte a gazdiknak, itt bizony nagyon nagy baj van. A sokkos, vérző és szinte szó szerint halálra rémült kisállat összegömbölyödve várta sorsa jobbra fordulását. Hatalmas szerencséje volt, mert a háziak azonnal kiszabadították és a véres nyomokból egyértelműen látva, hogy nagy a baj, azonnal orvoshoz rohantak vele. Az állatorvos megállapította, hogy a háló okozta sérüléseken túl, sajnos a mi Bélánk öncsonkítással is próbálkozott, hogy visszaszerezze elvesztett szabadságát. (Csapdába szorult vadon élő állatoknál ez nagyon gyakran előfordul.) Az egyik mellső lába olyan komolyan megsérült, hogy nem volt más lehetőség, csak az amputáció. A műtéten szerencsésen túl van, jól viselte, sőt azóta is teljesen jól érzi magát. Az biztos, hogy három lábon nem szabadon engedhető, így Ő már a NOÉ Állatotthon végleges lakója marad.
Sün Béla egyébként már mindenkit levett a lábáról, többek között ellenállhatatlan mosolyával (jobb felső kép), iszonyú vagány, jön - megy és ha valami nem tetszik neki, vagy megijed, akkor hatalmasakat puffog. Ha össze is gömbölyödök önvédelemből, a kíváncsisága erősebb és gyorsan kidugja örökmozgó kis orrocskáját és indul az újabb felfedező kör.További képek Béláról I T T ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely