2718: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2718 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Örkény család - Őszike
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Örkény család - Őszike
Nem: Szuka
Született: 2014.06.01.
Bekerült: 2014.07.12.
Az Örkény család a örkényi roma telepről került a NOÉ Állatotthon Alapítvány gondozásába. Helyi állatvédők karolták fel a kutyacsaládot, anyukájukat elütötte az autó. A három babája maradt csak meg, ők kerültek a gondozásunkba.

Örkény Őszike 2014. június elején születhetett, fekete-cser színű, még növésben lévő szuka kutya. Felnőtt korában is kis termetű lesz valószínűleg. Az egyik szeme megsérült egy toklásztól. Állatorvos segítségével sikerült eltávolítani, de nem kizárt, hogy az a szeme maradandó sérülést szenvedett. Jelenleg is kezeljük.

Őszike nagyon cuki, nagyhangú babakutya, aki éles, sípoló hangon adja mindenki tudtára, hogy ő itt van és foglalkozzon már vele is valaki.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, aki tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

További képek Örkény Őszikéről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú