2695: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2695 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Panka a szarvasborjú
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Panka a szarvasborjú
Született: 2014.05.06.
Bekerült: 2014.05.16.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Pitto 2020.12.09. 2020.12.14.
Gonda Gabi 2017.08.02. 2017.08.17.
Pankát a szarvasborjút állatbarátok találták. Az Ő esetében sajnos teljesen jogos volt az emberi beavatkozás, miután az alig 2 hetes apróságot kóbor kutyák megtámadták. Az anyja pont nem volt a közelben, vagy annyira megijedt a támadástól, hogy rövid időn belül nem tért vissza. A sokkos apróságot nem lehetett magára hagyni, így az akkor még karban elférő kis pöttyöst hazavitték. Szerencsére nagy baja az ijedtségen és a sokkon kívül nem lett. Felmelegítették és kecsketejjel megkezdték a mesterséges táplálását.

Panka azóta a NOÉ Állatotthonban cseperedik. Naponta több,mint 6 liter kecsketejet megiszik. Legjobb barátja és támasza Felhő bárányunk, akit szintén mama nélkül mi neveltünk cumisüveggel.

Panka már mindig az emberek segítségére szorul majd, a mesterséges táplálás miatt olyan szoros kötelék és függőség alakult ki az emberek és közte, hogy soha nem lehet szabadon engedni. Szerencsés, mert nálunk a NOÉ Állatotthonban biztonságban és kényelemben élhet egész életében.

De a vadon élő állatok, bármennyire is aranyosnak tűnnek, bármennyire is szeretnénk megszeretgetni, megvédeni és oltalmazni őket nem alkalmasak háziállatnak. Ezért óva intünk mindenkit attól, hogy otthon nevelgessen őzgidát, szarvasborjút, vadmalacot, vagy egyéb vad apróságot. Felcseperedve ezek az állatok akár komoly veszélyt is jelenthetnek, tartásukhoz speciális hely és szakértelem szükséges.
További képek Pankáról ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely