2690: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2690 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ajándék család - RigóJancsi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ajándék család - RigóJancsi
Nem: Kan
Született: 2014.03.15.
Bekerült: 2014.05.04.
Az Ajándék család egy felelőtlen állattartó gondatlanságából megszületett nem kívánatos kiskutya alom, amit nemes egyszerűséggel behelyezett az állatotthon kerítésén belül 2014. májusában, épp Anyák napján. Nem győzzük hangsúlyozni az ivartalanítás fontosságát, hiszen a nem kívánatos szaporulat így elkerülhető lenne!
A szó szerint csont és bőr kiskutyák életéért nagyon aggódtunk az elején, de a gondoskodásnak és a megfelelő táplálásnak hála hamar összeszedték magukat.

Ajándék RigóJancsi 2014. márciusi születésű, apróka, fekete-cser színű kan kiskutya. Cuki pofija van, testalkata kicsit hosszúkás, tacskóid. Felnőttként kis-közepes termetű kutya lesz belőle valószínűleg.

Szerető, felelősségteljes gazdikat keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.További képek RigóJancsiról ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú