2650: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2650 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Ede
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Ede
Nem: Kan
Született: 2006.01.01.
Bekerült: 2014.03.19.
Kétségbeesett segítségkérés érkezett a múlt héten Szolnokról. Egy apró kiskutyát valószínűleg elgázoltak és sorsára hagytak. A kicsi magatehetetlenül feküdt az árokban majdnem egy napig, mire megérkezett hozzá a segítség. A szolnoki Kéz a Mancsért Állatvédő szervezet ment ki hozzá, és kért neki segítséget. Egy pillanatig sem haboztunk, azonnal igent mondtunk és ők rohantak fel a sokkos kutyával. Természetesen azonnal az állatorvoshoz került, ahol megkezdték a sokktalanítását. Nem tudjuk pontosan mi történhetett vele, de az biztos, hogy a fejével van a baj. Ugyan komoly külső sérülései nincsenek, csontja sem tört el, de baj sajnos óriási. Napokig szinte semmire sem reagált, nem evett, nem ivott, az infúzió tartotta életben. Igaz, hogy alapfunkciókban lassan elkezdett működni. Mostanra alapjáraton megy, ha felállítják áll, tétován megtesz néhány lépést, de teljesen vak és nem tudja koordinálni a mozgását. Az állapota nagyon aggasztó. Állatorvosainkkal konzultálva ma átesik egy agyi MRI vizsgálaton. Nagyon bízunk benne, hogy "CSAK" egy elhúzódó felszívódású vérömleny okozza a bajt és nincs maradandó károsodása.A kis szálkás vörös az Ede nevet kapta nálunk a NOÉ Állatotthonban, 8 év körüli kan kutya, azt szinte mondanunk sem kell, hogy chip nincs benne. Cakkos fülei, megkopott, sovány kis teste arról árulkodik, hogy valószínűleg mostanában nem szerető kezek és puha párnák ölelésében élt.
Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ez a kisfickó újra egészséges legyen és minél gyorsabban megtapasztalja milyen az igazi, megbecsült, óvott és szeretett családi kutyának lenni.

További képek ITT!

Bekerülésének története ITT olvasható!

Drukkoljatok neki Angyalok és támogatásotokat is kérjük a drága vizsgálatokhoz, a hosszú kórházi kezeléseihez. Tudjátok csakis a Ti segítségetekkel tudunk igent mondani az Edéhez hasonló segítségkérésekre.

Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

/A T-mobile szolgáltatónál az sms küldés sajnos ebben a pillanatban nem működik, a hibát bejelentettük, reméljük hamarosan elhárul. Addig is működik a telefonhívás: a 13600 - at kell tárcsázni (előhívó nélkül) és a 63-as kóddal tudjátok a NOÉ Állatotthon védenceit támogatni. Köszönjük!/

Közeledik az adóbevallás. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?
Noé Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú