2559: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2559 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Biscuit Pilóta
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Biscuit Pilóta
Nem: Kan
Született: 2013.07.01.
Bekerült: 2013.10.09.
Biscuit -ot és négy kölykét Komádiból mentettük. Biscuit egy nap feltűnt, majd rendszeresen reggel-este megjelent a vadászháznál élelemért. Meglepő módon soha nem maradt csak néhány percre, amíg megkapta jussát. Nem engedett magához senkit közel, óvatos volt... Mint később kiderült ennek megvolt az oka, hisz 4 kölykéhez sietett "haza". Mikor eljött az idő elhozta kölykeit a biztonságot jelentő Vadászházhoz, így elérkezett az idő, hogy lépjünk és gondozásunkba vegyük őket. A mamát a NOÉ Állatotthon Alapítvány Csau-csau Fajtamentő csoportja vette gondozásába, míg a kölykökért a központi részleg vállalt felelősséget.

Pilóta kb. 3 hónapos, csau-csau keverék fiúcska.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, tekintettel arra, hogy a fertőzés veszély miatt az oltatlan kölyökkutyák ideiglenes befogadónál vannak elhelyezve.További képek ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú