2486: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2486 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Gubacsi család Csizma
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Gubacsi család Csizma
Nem: Kan
Született: 2013.04.16.
Bekerült: 2013.04.22.
A Gubacsi család apróságait a Gubacsi úti Lidl áruház parkolójában találták a tűző napon, ekkor kb. 5-6 naposak voltak. Hatalmas szerencséjükre egy állatbarát talált rájuk, aki azonnal hozzánk szaladt a 7 db kiszáradt és a mamájuk után sírdogáló apróságokkal. A szemük még persze zárva volt, azonnal megkezdtük a mesterséges táplálásukat, de tudtuk igazán esélyük csak egy kutya pótmamával van. Segítségkérésünkre szinte azonnal reagált egy kedves Tatabányai lány és az édes kis francia bulldogja aki ez előző napon vesztette el a saját kölykeit. Bambi tökéletes pótmamaként felnevelte mind a 7 apróságot.
A picik ahány vannak annyifélék, de az biztos, hogy kis, maximum kis-közepes méretűek lesznek. A felenőikről semmit nem tudunk, a küllemük alapján lehet bennük, pincsi, tacskó, csivava és kitudja még mi. Mindegyik nagyon kedves, játékos, jól szocializált.

Kizárólag csak lakásba, vagy kertes házba bent lakással adjuk őket örökbe!!!!!

Szerető, felelősségteljes gazdikat keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, tekintettel arra, hogy a fertőzés veszély miatt az oltatlan kölyökkutyák ideiglenes befogadónál vannak elhelyezve.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú