2480: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2480 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Rekesz cs. - Aikido
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Rekesz cs. - Aikido
Nem: Kan
Született: 2013.05.13.
Bekerült: 2013.06.13.
5 db babakutya volt kidobva Isaszegen egy rekeszben a tűző napra. Bekerülésükkor kritikus volt az állapotuk annyira kiszáradtak a melegtől és a mama hiányától. A fogaik még csak épp hogy áttörték az ínyüket, de rágni még nem tudnak vele. Nem lehetnek idősebbek 4-5 hetesnél. A felelőtlen - minek is nevezzük? gazda? szaporító? ember???? - nem törődve semmivel, egyszerűen kidobta őket az út szélére kitéve ezzel őket a hőnek, szomjúságnak, a forgalmas út veszélyeinek. Szerencsére állatbarátok időben rájuk találtak, és a kecsketejes szopiztatás hatására hamar összekapta magát az 5 kicsi a kiszáradás ellenére. Mostmár nyugodtan mondhatjuk, hogy túl vagyunk az első krízisen. Már az első oltásukat is megkapták, és túl vannak a féreghajtáson is.

Szerető, felelősségteljes gazdikat keresünk számukra. Olyanokat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek, hogy ezeknek a kölyköknek már ne lehessenek út szélére szemétként kihajított utódai.

A kölykök feltehetően közepes-nagy termetűek lesznek.

Oltási programjukat megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú