2436: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2436 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Május
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Május
Nem: Szuka
Született: 2012.01.01.
Bekerült: 2013.04.08.
Május kb. 1,5 éves terrier (és még ki tudja milyen) keverék szuka kutyus, akit Tápiószecsőn találtak 2013. 04.08-án. Gazdája nem jelentkezett érte, így most újabb felelősebb gazdit keres.
Május kissé félénk, de a világ felé bizalommal nyitó kislány. Megtalálása után pár perccel már hanyattdobva magát, várta a hasvakarást, és teszi ezt most is, séta közben minden harmadik lépés után, megnehezítve ezzel sétáltatója dolgát :) . A pórázzal való barátsága egyenlőre még nagyon nagyon kezdeti fázisban van, mondhatni éppen hogy felfedezik egymás pozitív tulajdonságait, de jó úton haladnak egy örök barátság felé. Terrier vérének köszönhetően a macskákkal, nyulakkal és egyéb állatokkal nem ápol túlságosan jó viszonyt, kutyatársaival azonban annál inkább. Nagyon jól szocializált, mindenki felé kedvesen közelít, ha közelít egyáltalán. Május olyan "Bocs hogy élek, de ha már itt vagyok szeress!!!" lelkületű kislány. Nagyon szeret az emberek közelében lenni, nem lábatlankodik, nem ugrál, csak ott van, ha ránézünk, szólunk hozzá akkor jön, bújik, ritka esetben azért ennek elejébe megy és maga kezd el dörgölőzni, de egyáltalán nem akaratos vagy túlpörgős. Autóban is szépen utazik, főleg ha ölben töltheti azt a pár percet vagy órát.
Különleges képessége, hogy ha felemeljük a földről, halottnak tetteti magát...ami abban nyilvánul meg, hogy lóg, éppen hogy lélegzik, elengedi magát és még a szája is félig nyitva van, szemei felfelé merednek...nem, nincsen semmi baja, csak fura szokásai. De ezek ellenére, vagy éppen ezért, nagyon szerethető kiskutya, aki nagyon vágyik egy gazdira, aki szereti őt és gondoskodik róla.

Május oltott, ivartalanított, chipezett.
További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú