2416: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2416 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hugó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hugó
Nem: Kan
Született: 2012.01.01.
Bekerült: 2013.02.26.
Hugo, kb. egy éves, közepes termetű, fekete-cser keverék kan, akit Szőlősnyaraló vasútállomáson találtak 2013. február 13-án. Se chip, se nyakörv, se egyéb azonosító nem volt rajta, így Hugo most ideiglenes befogadónál várja új, felelősebb gazdáját.

Hugo egy szeretetbomba. Mindene az ember,számára a lényeg, hogy simi legyen, puszit oszthasson és játék közben is ott legyen a gazdi. Nagyon jó viszonyt ápol mind szuka, mind kan kutyákkal, senkivel sem kezdeményez konfliktust, sőt igyekszik elkerülni azt. Mindemellett kenneltiszta, tehát nagy esély van arra is, hogy szobatiszta. Hugo egyszóval álomkutya. Mozgásigénye hatalmas, imád nagyokat rohangálni, ugrabugrálni, bohóckodni. Mikor befogtuk, látható volt, hogy a pórázt és a nyakörvet nem ismeri, mégis tökéletesen működik a segítségükkel is. Egyetlen egy aprócska icipici hibája van, pici fülei és vastag nyaka miatt, bármilyen nyakörvből kihúzza a fejét. Ezt azonban egy hám orvosolni tudja, nem lehet egy álomgazdi számára visszatartó erő.

Olyan helyet keresünk számára, ahol lehetőség szerint bejárása van a lakásba is, sokat lehet a gazdival és ha lenne egy kutyatársa is, az már- már a tökéletes hely lenne számára.

Hugo oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.További képek ITT !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú