2365: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2365 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Rudolfina
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Rudolfina
Nem: Szuka
Született: 2012.01.01.
Bekerült: 2012.12.21.
2012.12.21.

Ici-pici, gombszemű és az életéért küzd. Aszódon találták két napja (2012.12.19.), valószínűleg egy autó gázolta el. Sajnos azóta semmilyen ellátást nem kapott, sőt segítség híján a tehetetlen megtaláló már csak az altatásra tudott gondolni.

Amint tudomást szereztünk róla, azonnal lerohantunk érte (köszi Orsi és Mariann) és néhány órán belül már az állatorvosnál volt. Sajnos nincsenek jó hírek felőle. Valószínűleg hólyagrepedése van és az egyéb belső sérülések sem zárhatóak ki. Egész éjjel ultrahanggal kontrollálják az állapotát és, ha szükséges azonnal beavatkoznak. Az egyéb törései miatt szükséges lenne altatás és műtét, de ez még szóba sem jöhet. Angyalok, nagyon drukkoljatok ennek az apró kiskutyának, küzdelmes éjszaka áll előtte.

2012.12.22.

A sokadik kontroll ultrahang alapján sajnos egyértelműen kiderült, hogy valami nincs rendben odabent a hasüregben. Vagy a hólyagja repedt meg, vagy vérzik valahonnan. Jelenleg műtik, de az orvos bizakodó vele kapcsolatban. Ha ezen túl van,akkor kerülhet sor az egyéb sérülései, törései ellátására.

Kérjük, aki teheti támogassa Rudolfina műtétjeit a NOÉ Állatotthon Alapítvány számlaszámán: OTP 11710002-20083777.
Illetve támogathatsz minket a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)
SMS küldésre egyelőre nincsen lehetőség.
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor és Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.

2013.01.02.
Rudolfina ma kijöhetett a kórházból. Teljesen jól van. Kiderült, hogy a húgyvezeték volt elszakadva. A műtét jól sikerült. Sőt a kificamodott csípőjét is sikerült műtét nélkül altatásban helyre tenni.
Az is kiderült, hogy Rudolfina egy bűbáj hónalj kutya, aki imád az ember közelében, ölében, kezében lenni.

2013.01 vége
Rudolfina belső varratai begyulladtak, sajnos újra kellett operálni. De ő olyan erős, hogy ezt is túlvészelte. Most már teljesen egészségesen várja az álomgazdit!

Kizárólag olyan gazdit keresünk a számára, aki megtudja neki adni azt a folyamatos kontaktust, amit ez az apró kiskutya igényel.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe, kizárólag lakásba, vagy kertes házba bent lakással, ölebnek.További képek ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú