2315: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2315 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Leves
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Leves
Nem: Kan
Született: 2010.09.01.
Bekerült: 2012.09.01.
Leves kb. 3 év körüli, fekete-cser színű, rövid szőrű, kopó jellegű kan kutya. A XVII. kerületben a Jósika utcában vert tanyát. Nem tudják hogy keveredett oda. Bizalmatlansága miatt nehéz volt megfogni, az Illatos út ebbefogói sem boldogultak vele. Egy arra lakó hölgy beszoktatta a kertjébe, így sikerült becserkészni.
Egyedi azonosító, mikrochip nem volt benne. Eredeti gazdája nem jelentkezett érte, ezért új otthont keresünk Leves számára.

Leves jó ideig tabu volt számunkra, hisz a kennelből kifelé acsarkodott, heves fellépésével elijesztett mindenkit. Egyik – másik önkéntes azonban rájött, hogy ez csak a látszat, Leves egy hatalmas fekete báránnyá változik, amint a kennel ajtó kinyílik. A kifelé nagyszájú kutya valójában igenis nagyon fél, eleinte megfogni is úgy tudtuk, ha valahol beszorítottuk, pedig alapvetően érdeklődött, hisz ha nem figyeltünk, hátulról odalopódzott leskelődni. Nos, Leves pártfogóra talált, és kijött vele sétálni, illetve hétvégente az állatotthonban szabadon mászkálhatott. És felfedezhettük Leves igazi arcát. Ő egy hatalmas nagy bújós maci, aki vidáman fedezi fel a világot, mindenhez félénken, ám érdeklődve közelít, és próbál újra teljesen 100000% - osan bízni bennünk, emberekben. A nőknek könnyebb dolguk van, velünk előbb kontaktál, felénk bizalommal közelít, férfitársainknak azonban meg kell küzdenie a bizalmáért, ám nem kilátástalan a helyzet. Leves a kutyák felé is barátságosan közelít, mindegy hogy kicsi, nagy, szuka, kan, ő kedves vele, sőt, ha valaki rendreteremti, akkor is veszi az adást. Pórázon tökéletesen közlekedik, nem húz, sőt láb mellett halad, néha meg – meg áll egy kis simiért. A figyelmét nem nehéz kivívni, ha megnyertük magunknak, minden lépésünket, mozdulatunkat figyeli. Ez a tökéletes, jó lelkű nagy mamlasz olyan gazdit keres, aki szereti őt, türelmes vele és hajlandó igazán megismerni. Ám, senki sem lehet teljesen tökéletes, neki is jutott egy kis stikkli. Leves ugyanis mászik, ezért csakis kizárólag bentlakással adjuk örökbe.

Leves oltva, ivartalanítva, chipezve keres gazdát.

Bekerülésekor:és napjainkban:További képek ITT ! ! !

Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú