2314: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2314 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Castle
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Castle
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2012.09.06.
Castle valószínűleg kutyatámadás áldozata lett. A Várban találták állatbarátok véresen, riadtan, sérülten. Érthető módon jelenleg mindentől és mindenkitől fél. Állatorvosi vizsgálatai megkezdődtek, erről részletek hamarosan.

2012.09.07.
Az állatorvosi vizsgálat során megállapítást nyert, hogy a cicának állkapocstörése van, melyet műteni kell, továbbá a szeme bevérzett és több felületi sérülést is elszenvedett.

2012.09.12.
Friss hírek Castle cicáról:
a sérüléseket valószínűleg gázolás közben szerezte. Az egyik szeme bevérzett, a szemhéját fel kellett varrni egy időre. Az állkapcsa viszont apró darabokra tört, amit dróttal kellett rögzíteni. Ezt kb. 6 hét múlva lehet eltávolítani.
Nagyon félénk, mondhatni vad darab, nem egyszerű az ő kezelése. Reméljük, hogy szelídül egy csöppet a szeretgetés hatására, és sikerül őt családba integrálni. Ha nem, akkor visszaengedjük őt megszokott környezetébe, ahol a helyi magán állatvédők gondozzák és szeretgetik az ott élő cicakolóniákat.

Kérjük, amennyiben módjában áll, támogassa Castle felépülését. Az adományokat az OTP 11710002-20083777 számú bankszámlára várjuk, a megjegyzés rovatba: Castle megjelöléssel.További képek ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely