2303: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2303 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nárcisz - VAN GAZDIJELÖLTJE!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nárcisz - VAN GAZDIJELÖLTJE!
Nem: Szuka
Született: 2007.09.01.
Bekerült: 2012.08.27.
Nárcisz ici-pici shi-tzu keverék? 5 év körüli szuka kutya. Őrbottyánban találták az erdőben, koszosan, büdösen.
Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a bordái ripityára vannak törve, ettől nyilván az egész pici teste borzasztóan fáj. Durván fogalmazva (és előre kérünk bocsánatot), egy sze...ét, kö...ög acélbetétes bakanccsal alárúgott ennek az alig 4kg-os apróságnak. Az is kiderült, hogy valószínűleg nem szült, hanem álvemhes és csúnya méhgyulladása van. Az ultrahangos vizsgálat nem tudott egyértelmű eredményt mutatni, mert ez a szerencsétlen a bekerülése után 4 napig nem pisilt és nem kakilt. Be volt sárgulva, ezért lélegzet visszafojtva várjuk a laboreredményeket, még az is felmerült, hogy szegénynek a máját is szétverték. Az eredmények kézhezvétele után azonnal megoperálták. A műtét jól sikerült, sikerült stabilizálni az állapotát.
A lelke teljesen odavan, mondjuk nem nagyon van rajta min csodálkozni. Nem kommunikált kezdetben, nem evett, nem ivott. Ahova letettük ott maradt, és a borzalmak elől az álmokba menekült. Folyamatosan kapta az infúziót, a fájdalomcsillapítókat és a simogatást. Reméltük, hogy nem adja fel.
2012. szeptember 12:
Örömmel jelentjük, hogy Nárciszt gyógyultnak nyilvánította az állatorvos. A műtétből maradéktalanul gyógyult, oltásait, microchipet megkapta. Szőre igényel még némi renoválást, de ezt meghagyjuk a leendő gazdinak, eredeti gazdája ugyanis nem jelentkezett érte. Annyian érdeklődtek iránta, reméljük ez nem csak egy fellángolás volt.
Fontos információ még róla, hogy csak a teste lett gyógyultnak nyilvánítva, a lelke még mindig romokban. Nem szobatiszta, nem is érti, hogy mit kéne csinálnia a szép zöld füvön (bár az is lehet, hogy annyira kertbarát, ezért piszkít a konyhába inkább ideiglenes befogadójánál).
Érdeklődni Nárciszról Kincynél lehet a 06 70 383-9480-as telefonszámon vagy az info@noeallatotthon.hu email címen.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú