2250: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2250 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Chokito
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Chokito
Nem: Kan
Született: 2012.06.01.
Bekerült: 2012.07.03.
Chokito 1-2 naposan került gondozásunkba két ici-pici testvérkéjével együtt, miután egyedül találták őket egy patak parton. Sajnos a testvéreinek nem sikerült, de Chokito, hála boxer pótmamájának gyönyörű, habos-babos, csokibarna kölyökké cseperedett.

Feltehetően közepes testű lesz, tekintettel arra, hogy most is családi környezetben, lakásban nevelkedik, ezért kizárólag teljes jogú családtagnak, lakásba, vagy kertes házba, de bent lakással adjuk örökbe.

Kizárólag olyan felelős gazdi jelentkezését várjuk, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Amellett, hogy rengeteg öröm és boldogság látni egy ilyen kis kölyök növekedését, de nála még biztosan számítani lehet veszteségekre a lakásban és egyéb tárgyakban. Őt még nevelni kell, és a szobatisztaságot is meg kell tanulnia.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig, 10 és 15 óra között, tekintettel arra, hogy a fertőzés veszély miatt az oltatlan kölyökkutyák ideiglenes befogadónál vannak elhelyezve.További képek ITT!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú