2154: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2154 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sanyi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sanyi
Nem: Kan
Született: 2002.01.01.
Bekerült: 2012.05.15.
Sanyi bácsi elkocsikázott ... :(
A világ legszelídebb óriása volt. Ezer meg egy évesen került hozzánk tavaly. Az utcáról szedtük össze lebénult hátsó lábakkal. Bár nem értette, hogy pontosan mi történik vele, de rendíthetetlen türelemmel, bizalommal és szeretettel viselt mindent az első pillanattól. Az orvosi diagnózis szerint gerincsérv miatt volt béna, melyet meg is műtöttek. Sokat javult az állapota, bár teljesen soha nem állt 4 lábra a szó szoros értelmében. De talpon volt Ő, igazi vitális sármőr lett belőle. Annyira, hogy sokszor pont az okozott fejtörést, hogy a neki biztonságosan leválasztott lakrészből kimászott és hol a lovak patái közé keveredett, hol a malacok között találtuk meg, de legtöbbször igazából csak kimászott napozni és figyelte a gazdasági udvar történéseit. Azután a kerekes kocsi, neki is áttörést hozott az életébe, újra mehetett sétálni, újra kinyílt a világ. És ő szívesen sétált, na persze csak a maga módján, olyan öregurasan, ahogy illik. Szerencsére sokak kedvence volt, így gyakran akadt egy-egy önkéntes aki kocsiba rakta és megsétáltatta - köszönjük nekik! Néhány hete már látjuk, láttuk, hogy egyre kevesebb az ereje, hogy egyre nehezebben megy a séta, hogy egyre kevesebbet eszik, hogy egyre közelebb van az útja végéhez. Az idő őt is legyőzte, tegnap átkocsikázott a Szivárványhídon és mire átért, már rohant, szaladt a többiekkel, ahogy valószínűleg egykoron itt is tette.
Idén ezt a gyönyörű, őszülő halántékú idős fekete kutyust választottuk a NOÉ egyik arcának. Gyakran láthatjátok őt az utóbbi hetekben itt a facebook-on (most is Ő van a borítóképen), a NOÉs autók oldalán, villamoson, buszon, szórólapon és még sok-sok helyen. Nem csak életében kaptunk tőle rengeteg szeretetet, tette szebbé napjainkat, de még most csak ad nekünk. És itt marad velünk örökre, a szívünkben és a képeken is. Köszönjük, hogy ismerhettük Őt!Sanyi idő, tíz év feletti, talán schnauzer keverék kan kutya. Kifejezetten nagy testű, őszülő pofijú, jóságos óriás.
Budapesten, a XVII. kerület Kucorgó tér környékén találták hátsó lábaira lebénulva. Először azt gondoltuk, hogy talán egy autó gázolta el, de az orvosi vizsgálat kimutatta, hogy a bajt egy gerincsérv okozza. Azonnal megoperálták. Az orvosok idős kora és nagy termete ellenére bizakodóak a jövőét illetően és velük együtt mi is mindent meg fogunk tenni, hogy Sanyi újra 4 lábon járjon.

Sanyi amilyen jóságos az ábrázata, olyan jóságos természetű kutyus. Kiszolgáltatott állapota ellenére türelemmel és kedvesen viselte az őt érő megpróbáltatásokat. Az új környezetet, az új embereket, a kórházat és a műtéttel járó fájdalmakat. Úgy látjuk a kutyákkal is kiegyensúlyozott a kapcsolata, igazi őszülő halántékú sármos öregúr Ő.

eredeti gazdája nem került elő, így oltva, chipezve és ivartalanítva adjuk örökbe.További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú