2055: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2055 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Digidagi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Digidagi
Nem: Szuka
Született: 2011.10.19.
Bekerült: 2012.02.19.
Digidagi kb. 2011. októberi születésű, sűrű bundájú, fekete-tigriscsíkos színű, keverék szuka kutya. Nevét a kölyök kori alkatáról kapta, ami az idők során nem sokat változott: ugyan nem lett nagytermetű, de sűrű, zömök kutya.. Hajléktalanoknál volt, akik nagyon rosszul bántak vele. Ütötték - verték, ezért állatbarátok megmentették ezt az édes, kedves kölyökkutyát.

Igazi rosszcsont kölyök, akinek mindene, hogy ember közelében, simogató kéz közelében legyen. Szerencsére az átélt rossz élmények nem hagytak nyomott fiatal kis lelkén és nyílt szívű, barátságos kölyök maradt.
2012. februárban került be az állatotthonba, de sem színe, sem alkata, sem fizimiskája nem igazán különleges, így a potenciális örökbefogadók tekintete gyakorlatilag átsiklott felette, senki nem érdeklődött iránta eddig.

Időközben Digidagiból kajla kamasz lett. Sajnáljuk, hogy itt nőtt fel nálunk, és nem adatott meg neki egy saját gazdi simogató keze. Bár még most sem késő, hiszen fiatal, jól tanítható, értelmes, okos kutya, így a gazdijelöltek nagyon jól járnának vele...ha lennének.

Kizárólag olyan felelős gazdik jelentkezését várjuk, akik tisztában vannak egy növendék kutya nevelésével járó nehézségekkel. Őt még tanítani, nevelni kell, nála még biztosan lehet számítani veszteségekre a lakásban és a kertben.

Digidagi oltott, chipezett, ivartalanított.

Bekerüléskori képek:
2012. júniusi kép:


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú