1986: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1986 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Morzsi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Morzsi
Nem: Kan
Született: 2010.01.01.
Bekerült: 2014.01.21.
Morzsi most már több mint 3 éves ivartalanított fajtatiszta magyar vizsla kan. Először 2011-ben került gondozásunkba, akkor idős gazdája adta le, mert túl aktív volt számára. Ideiglenes befogadónál töltött 3 hónapja után azonban örökbefogadta egy család. Nagyjából egy évig minden rendben ment, majd elkezdődött Morzsi kálváriája. A gazdik nem mozgatták le, nem fárasztották le se szellemileg, sem fizikailag, minek következtében Morzsi rombolni kezdett a lakásban. Először úgy oldották meg a problémát, hogy kizárták a kertbe, azonban ezzel két probléma is volt. Egyik, hogy csak lakásban tartásra adtuk örökbe kijárással, illetve hogy a kertet is szétszedte. Egy év huzavona után Morzsit visszaadták.

Morzsa vérbeli vizsla. Nincs szüksége több órás sétára, számára sokkal többet jelent, ha a gazdi játszik vele, foglalkoztatja. Éppen ezért olyan felelősségteljes gazdát keresünk számára, aki biztosítani tudja számára a mindennapi megfelelő mennyiségű és minőségű foglalkozást. Megfelelő lemozgatás mellett tökéletes kutya, tökéletes vizsla. Imádja a családját, a gyerekek a szájában, fülében turkálhatnak, akár a hátán is feküdhetnek, Ő élvezi. Vizslához méltóan borzasztóan okos, hamar tanul és jól méri fel a szituációkat. Mindenféle fajta állattal tökéletes viszonyt ápol. Jelenleg is macskákkal, csincsillákkal, más kutyákkal és nyulakkal él együtt. Morzsit CSAK ÉS KIZÁRÓLAG lakásba adjuk örökbe.
Érdeklődni róla a 06-30/221-12-99 -es telefonszámon lehet, mert jelenleg ideiglenes befogadónál él.


Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú