1915: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1915 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Csámpi
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Csámpi
Nem: Kan
Született: 2000.11.01.
Bekerült: 2011.09.17.
Meghalt: 2012.01.19.

Csámpi elcsámpázott! :( Csámpi tizensok éves, izületes, kedves, barátságos kutyus volt. Tavaly szeptemberben került hozzánk, a közelünkben találták. Éppen rozoga lábain az autók között csámpázott. Annyira kedves, mindenkit elfogadó kutyus volt, hogy nagyon reménykedtünk az eredeti gazdájának felbukkanásában. Sajnos ez nem történt meg. Egyre jobban beilleszkedett náluk, mi pedig szívesen fogadtuk őt nyugdíjas klubunkban. Hogy meglegyen a kellő nyugalma és mozgástere csámpás kis lábaival a gazdasági udvar forgatagában, ezért saját önálló rezidenciát is kapott, övé volt az egész filagória. Kis birodalmában szívesen látta a rászoruló lakótársakat, így többek között utolsó hónapjaiban ő volt a társa nem rég elment Mónikánknak. Három napja egy szerencsétlen csetepatéba keveredett és bár igazán nem sérült meg, mégis rohamosan romlani kezdett az állapota. Kórházba került, de sajnos mára kómába esett. A karjainkban sétált át csámpás kis lábain a szivárványhídon. Szépséges öreg kutyánk, futkározz nagyokat odaát, soha nem felejtünk el!

Csámpi kb. 11 éves, barna-cser színű, rövid szőrű, közepes termetű kan kutya, akit a XVII. Péceli úton találtak állatszeretők 2011. szeptemberében. Nagyon nehezen mozog, izületei már kopottak.
Nagyon barátságos, kedves, mindenkit elfogad. Szuka és kan kutyákkal is jól kijön, a háztájiakat nem bántja.
Biztos, hogy gazdás kutya, ezért keressük EREDETI GAZDÁJÁT is. Amennyiben nem találunk egymásra, úgy Csámpinak jó lenne egy új otthon is.
Nagy kalandok, séták, kirándulások már nem várnak rá. Nem is vágyik sokra: csak egy meleg szobára, egy jó szóra és néhány simogató kézre. Fájós izületei miatt időszakonként (pl. időváltozáskor) gyulladáscsökkentő/fájdalomcsillapító kezelést kell kapnia.

Csámpi oltva, chipezve keres gazdát.

További képek ITT !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú