1885: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1885 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Tinta
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Tinta
Nem: Kan
Született: 2009.01.01.
Bekerült: 2011.09.23.
Tinta 2011-ben került a NOÉ Állatotthon gondozásába. Dömsödön elgázolta egy autó, azonnali orvosi ellátásra volt szüksége.
A sokktalanítás után kiderült, hogy sérülései szerencsére nem annyira súlyosak, mint amilyennek elsőre látszódtak. Törése nem volt, "csak" csúnya szakadt sérülései. A kezelést követően tökéletesen felépült. Orvosi vizsgálatok alacsony pajzsmirigy működést mutattak, amelyre gyógyszeres kezelést kap. A gyógyszert valószínűleg élete végéig szednie kell. De ezzel tökéletes teljes életet él.

Tinta 2009-es születésű, rövid szőrű, trikolor kan kutya. Nagyon aktív, mozgékony, játékos kutya. Jól kijön más kutyákkal, és nagyon szeret sétálni, kirándulni. Mindenképpen sportos, aktív, kirándulós családot keresünk neki, otthonülőknek nem ajánljuk. Lakásba, vagy biztos kerítéssel rendelkezőknek adjuk őt örökbe, hiszen betörőket megszégyenítő ügyességgel mászik át minden kerítést.

Tinta 2016 nyarán sikeresen kijárt egy alapfokú kutyaiskolai tanfolyamot. Az iskolai vezetője így mesél róla: "Látszik, hogy hihetetlen agya van, amikor már képes rám figyelni, akkor gyorsan tanul. Ezt a pórázfegyelem szabályainak feszegetésében is megmutatta. A fekszik vezényszót teljesítette, de szerintem ha éppen rám figyelne, akkor megmutatná, hogy az ül vezényszót is ismeri.
Neki kicsit több idő kell, hogy feloldódjon a kennel elhagyása után. Ez abban mutatkozik, hogy a jutalomfalatot nem fogadta el elsőre, sokkal érdekesebb volt számára a kinti világ, de fél óra kitartó próbálkozás után már merészebb virslifogyasztóvá vált.
Ajánlom Tintát egy lelkes, aktív családnak, akikkel együtt felfedezhetnék a világ titkait, illetve egy kutyasuliban együtt tanulhatnának sok újdonságot, kötődést, szeretetet. Mert a szeretetet minden mennyiségben élvezettel fogadja ez a 2011 óta itt ragadt kutyus."
Erről bővebben I T T ! ! !
Eredeti gazdája nem került elő, így oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.
Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.2011-ben:

2013-ban:

2016-ban:

További képek Tintáról ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú