1580: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1580 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Thrall
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Thrall
Nem: Kan
Született: 2008.01.01.
Bekerült: 2010.11.14.
Thrall kb. 2008-as születésű kan kutya, akit két hozzá megszólalásig hasonló (valószínűleg a testvérei) társával a kan Grul-lal és a szuka Jaina-val együtt kiraktak az Állatotthon kapujában.

Thrall félénk, de végtelenségig jóindulatú kutya. Időt kell szánni a bizalmának elnyerésére, de ha megvan akkor egy kincs lehet a kezünkben. Érzékeny kis lelkének minden szeglete arra figyel, hogyan tehetne boldoggá minket. Hűséges, ragaszkodó, reménykedő. Természetesen egy ilyen érzékeny lelkű kutyának a menhelyen eltöltött évek nem javítottak a magabiztosságán, de ismerve Őt még egyáltalán nincs semmi veszve! Aki egy igen különleges szépségű, extra kedves, hatalmas lelkű családtagot szeretne, annak Thrall maga az álomkutya. Nem modjuk, hogy gyors és egyszerű lesz a bizalmába férkőzni, de megéri a befektetett energia.

Thrall minden kutyával szukával, kannal jól kijön. Ideális választás másik kutya mellé, de akár sok foglalkozással egyke társnak is!

Egy vissza-visszatérő fülgyulladással küzdött, ezért hallójáratai beszűkültek. Ennek következtében a füleire mindig nagyon figyelni kell, de jelen pillanatban semmi gondot, vagy problémát nem okoz.

Kizárólag csak felelős, türelmes gazdának ajánljuk, aki szán időt az ismerkedésre és van türelme kinyitni Thrall érzékeny kis lelkét!

Oltva, chipezve, ivartalanítva keresnek gazdát!

És Thrall rendszeresen megnyeri a "Vágj hülye fejeket" bajnokságokat, tehát untakozni biztos nem fogsz mellette!További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú