118: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=118 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Dia
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Dia
Nem: Szuka
Született: 2002.01.01.
Bekerült: 2004.04.21.
Dia 8-10 év körüli spicc keverék szuka, aki régi motoros már állatotthonunkban, egészen pontosan 2004 februárjától lakik nálunk. Talált kutyaként került be hozzánk, de sajnos hiába reménykedtünk, nem kereste soha senki, sőt, az örökbefogadók is messze elkerülték, ami érthetetlen, hiszen emberekkel, állatokkal egyaránt barátságos, megbízható, csendes, könnyen alkalmazkodó kutya.


Annak ellenére, hogy szinte az egész életét nálunk kellett leélnie, mégis szerencsésnek mondható, hiszen évek óta van két pótgazdija Évi és Niki személyében, akik minden héten jönnek, látogatják, sétáltatják, finom falatokkal kedveskednek neki.

Sajnos Dia nem csak az örökbefogadás terén szerencsétlen, hanem komoly egészségügyi problémákkal küzd. Amivel ő küzd az nem más, mint a rettegett kór - a RÁK!

Néhány évvel ezelőtt egy nagyon agresszívan növő daganatot fedeztünk fel a mellső lábán, melyet orvosaink azonnal eltávolítottak. A műtét sikeres volt, Dia példabetegnek bizonyult és maradéktalanul felgyógyult. De a szörny nem tűnt el a szervezetéből.

Az évek során túlesett három műtéten, kemoterápiás kezelésen és most újabb műtét előtt van.

Lehet, hogy most sokakban felmerül a kérdés, hogy miért? Miért küzdünk ennyit vele, miért "kínozzuk" ennyit őt, miért tesszük ki ennyi operációnak és kezelésnek, miért költünk rá ennyi pénzt?A válaszok nagyon egyszerűek, mert szeretjük, mert felelősséggel tartozunk érte és mert ő semmit nem vesztett az életkedvéből, mert amúgy jól van, játszik és bohóckodik, ahogy korában is.
És amíg egyetlen vékony reménysugár is van amibe kapaszkodhatunk, addig ezt meg tesszük.Továbbra is segítséget kérnénk Dia kutyusunknak, hiszen az utókezelés, a rehabilitációs és a még rá váró kemoterápiás vagy sugárkezelés költségei újra igen magasak lesznek, várhatóan meghaladják a 200.000 Ft-ot.
Kérjük ha valaki teheti akármilyen kis összeggel járuljon hozzá Dia műtétjéhez és gyógykezeléséhez:

PayPal

Átutalással:

Bankszámlaszámunk OTP: 11710002-20083777

A megjegyzésbe kérjük, hogy írja bele: Dia gyógykezelésére

De az anyagiaknál is fontosabb lenne most egy ideiglenes befogadó számára, ahol nyugodt, tiszta, pormentes környezetben gyógyulhatna. Ahol a rá váró kemoterápia miatti nehéz perceket, órákat napokat biztonságban és teljes megfigyelés alatt töltheti. Hiszen tudjuk a betegség leküzdéséhez nem elegendőek az orvosi bravúrok, szükség van a beteg lelki egyensúlyára is.
Dia problémamentes, szófogadó, pórázon szépen sétál, imádja a kutyákat és az embereket is. Egyedül a macskák nincsenek biztonságban tőle.

Amennyiben ideiglenes befogadással tudna segíteni Diának kérjük lépjen velünk kapcsolatba a 06-30/221-12-99 telefonszámon, vagy a pr@noeallatotthon.hu címen.
Természetesen, ha jönne egy Angyal aki véglegesen szeretné örökbefogadni, saját családot adni Diának, az lenne a legszebb ajándék neki és nekünk is!

Dia képgalériája: ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú