1075: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1075 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bia- elveszett
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bia- elveszett
Nem: Szuka
Született: 2007.06.04.
Bekerült: 2010.03.05.
Bia 7 és fél éve került a NOÉ Állatotthon gondozásába egy horror menhelyről, Tengelicről. Az akkor még fiatal felnőtt, most már viszont idős kutyuson senki szeme nem akadt meg az elmúlt sok-sok évben. Félénksége, miatt Ő sosem puncsolt a kerítésnél, nem akart kiszaladni a kennelből, hogy a gazdijelöltek ölébe vesse magát. A félelmei annyira erősek, hogy, ha belépünk elszalad és nem tudja leküzdeni az utolsó 20 cm távolságot. De figyel, sőt extra parancsszavakra is hallgat, hihetetlen okos. Biztosak vagyunk benne, hogy ha valaki elég kitartó lenne, akkor bizalmába tudna férkőzni és akkor övé lenne a világ leghűségesebb, legkedvesebb társa.

Szóval Bia itt öregedett meg a NOÉ Állatotthonban, láttuk a testének átalakulását, az ősz szőrszálak megjelenését. De 2017.novemberében mást is láttunk, valami nagyon rémisztő dolgot, ahogy csak ül, a fejét lógatva és ha ránk is nézet csak fájdalom és szomorúság látszott a szemében. Azonnal rohantunk az orvoshoz vele. Az ultrahangkép, a diagnózis arcul csapott minket. Óriási daganat ... azonnal műtőasztalra került.
Egy 2,5 kilós lépdaganatot távolíttattak el az alig 10kg-os kutyából. A műtét jól sikerült, de az életveszély még nem hárult el.

Most a legfontosabb, hogy túl legyünk ezeken a kritikus napokon, melyben teljes erővel bízunk. És már szeretnénk a jövőre gondolni. SOS ideiglenes vagy végleges gazdát keresünk Biának! Mondhatnánk, hogy az utolsó éveire, de sajnos ez az Ő esetében tényleg csoda lenne... De bármennyi is van még megírva neki, annyira jó lenne, ha a sok magányos év, a menhelyen töltött hideg éjszaka után, megismerhetné milyen biztonságban, szeretve lenni.Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.


Érdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú