Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 | Következő

Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban 2015.04.05. vasárnap
2015.03.17.
Idén is szervezünk NOÉS Húsvéti mulatságot! 2015. április 5-én vasárnap, 11 és 14 óra között várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és vetélkedőkkel. Nyuszival, birkával, kacsával, csibével, kecskével és még ezer állattal várunk mindenkit szeretettel!

Nem bátor az, csak vak-avagy egy ideiglenes gazdi merengései
2015.02.11.
Hátam mögött egy fárasztó munkanap. Zötykölődés a tömeges közlekedésen, nyúlós-nyálas az idő, fázom is. Leghőbb vágyam végre birtokon belülre kerülni. Otthon vár a szőrös banda, szép számmal csahosok és nyávogósok vegyesen. Bevallom, hiányoztak már napközben.

Nem fenékig tejfel
2014.11.03.

- Nem-e megetetlek minden nap? Nem-e mindig van tiszta vized? Nem-e ugrok minden első nyávogásodra, hogy igény szerint simogassalak, játszunk, vagy csak úgy általában kipróbáld, hogy ugrok-e még? Nem-e helytelen módon elcsalom a kérdőszót az igétől ezekben a mondatokban, csak hogy süket macskafüleiddel is érzékeltessem a zaklatottságomat?

Nárcisz és Zolika, a szappanopera folytatódik
2014.11.01.
Hát kérem, még mondja valaki, hogy a szappanoperák unalmasak!!! Jó, lehet, hogy a kétlábúak szappanoperái valóban azok, de a mi bársonytalpúink háza táján bizony nagy iramban zajlik az élet.

Frodó és a tüzes istennyila
2014.10.30.
Tegnap éjszaka, úgy fél kettő tájban, rakétatámadás érte a házat. De legalábbis bomba robbant. Esetleg tüzes menykő csapott be. Oké, oké, a tüzetesebb vizsgálódás után kiderült, hogy csak a szappantartó esett be a zuhanytálcába… Mindenesetre az első riadalmam minimum valami rettenetes istennyilát indokolt volna…

Téli ideiglenes befogadókat keresünk!-Farki
2014.09.23.
Nagyon szeretnénk, ha a korábbi évekhez hasonlóan idén is sok cicánk ideiglenes téli befogadókhoz kerülhetne, ebben kérjük most a segítségeteket! És hogy nagyobb kedvet csináljunk, igyekszünk megismertetni veletek egy-egy cicát, és azt, hogy mi miért szeretjük őket, és ti miért járnátok jól velük.

Ahol egy másik történet elkezdődik...
2014.09.23.
Ideiglenes befogadónk, Dorka mesél az ideiglenességről. -
"Egyik hajnalban, a fürdőszobában bóbiskolva, ölemben egy leállt keringésű kiscicával döntöttem úgy hogy megírom ezt a cikket. Senki ne ijedjen meg nem lesznek sokkoló képek, tragikus fordulatok és könnyfakasztó végkifejlet. Nem szeretnék sem kioktatni, sem megbántani senkit. Csak azt szeretném, hogy minél többen ismerjenek meg legalább egy olyan történetet a sok közül, ami akkor kezdődik amikor egy poszt alá kikerül az a bizonyos „…szerencse hogy nem a kukába dobta őket, így legalább jó helyre kerültek” komment."

Oroszlánszelídítő kerestetik!
2014.09.10.
Vándorcirkuszunk mellékállású, de roppant elhivatott állatszelidítőt keres! De ne gondoljátok, hogy cuki kölyökcicák pocakját kell simogatni! Nem kérem, itt igazi extrém sportról lesz szó, valódi oroszlánszelídítőkre van szükségünk.
Az ideális jelölt nem ijed meg a saját árnyékától, talpraesett, végtelenül türelmes, kitartó és nem mellékesen igazi macskabolond. Született macskasuttogók előnyben!

Éljenek a feketék 2.-JÁTÉK!
2014.07.28.
"A fekete macska búsan bandukolt.
Nem csoda, hisz szegény csonkafarkú volt.
Tizenharmadikán, s persze pénteken
lett kunkori dísze ilyen éktelen.
Azért vesztett el abból egy darabkát,
mert az úton maga előtt szaladt át..."

Luna, a reménykedő és harcos Holdacska
2014.07.10.
Luna cicáról, a mi kis Holdacskánkról nem lehet “A hét cicája” összefoglalót írni. Nem lehet, mert Luna nagyon különleges cica, nagyon különleges helyzetben.

Éljenek a feketék!
2014.06.26.
Fekete macskám van. Koromfekete, szénfekete, feketeszeder. Csak a csodás sárgás szeme világít a nagy feketeségben.

Egy darab a szívünkből....
2014.03.29.
Szeretet, csalódás .... egy darab a szívünkből.

Angel A MACSKA
2014.02.04.
Ehhem ehhem… Figyelmet kérek! Na nem kis figyelmet, ne tököljünk.

Korzó átalakulása
2014.02.02.
Korzót az Illatos útról hozta ki a Noé Macskamentés, alsó állkapocs és lábszár töréssel.

Félcica egyetlen kívánsága
2014.02.02.
Sziasztok, én Felícia vagyok, de hívjatok csak Félcicának, mindjárt elárulom, hogy miért.

Noés Cicáink Karácsonya!
2013.12.26.
Ideiglenes és örökbefogadott cicáink is karácsonyoztak, gazdikereső cicáink közül többen kaptak névre szóló ajándékot támogatóiktól.

Capri, aki úgy döntött, hogy éhen hal, de nem hagytuk......
2013.08.01.
Capri csonttöréssel került hozzám, a bal mellső lábának mindkét csontja, azonos vonalban tört el. Elfekvő állapotban, kihűlve találták.

Búcsúzunk - Cafrang
2013.06.24.
Múlt héten elvesztettük egyik cicánkat Cafit, nagyon szerettük őt és szerettük volna ha megtaláljuk neki az álomgazdit és sokáig boldogan élhet. Sajnos nem így történt. Rá emlékezünk :(

Isten veled Csacska!
2013.02.15.
Csacskánktól búcsúzunk:(

Az AIDS-es részleg jelentkezik
2013.02.14.



Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 | Következő