Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4. 5 6 | Következő

Fekete is, félénk is, mégis Gazdis! - Bastet azaz Luna
2015.03.05.
...Anikónál jó néhány cicus tekergett a lakásban, legszívesebben az összest hazahoztuk volna, egyik aranyosabb volt a másiknál. Minket mégis az a kis árnyékként elsuhanó macsek érdekelt, akit két pillanatra láthattam csak. Hazafelé eldőlt, mindegy, milyen félénk, hozzánk Ő illene a legjobban. Nos, Ő volt Bastet.

Öreg macska nem vén macska - Rézi néni levele
2015.02.12.
...érdemes egészen odafigyelni, ugyanis egy nem akármilyen öreglány osztja meg velünk új élete történéseit. Már önmagában az is csoda, hogy egy új életről számolhat be, hiszen Rézi néni 16(!) évesen talált új családra!

Csodapálca-avagy az első történet (horgolt cicatakaróval kiegészítve)
2014.11.27.
Szóval mi hárman lemondtunk az ajándékokról idén és úgy döntöttük, hogy átadjuk őket valaki másnak. Valakinek a legvédtelenebbek közül. Eldöntöttük, hogy idén ősszel még Advent előtt otthont adunk egy hontalan cicának.

Világhódító Noés cicák
2014.05.16.
A mai alkalommal a világhódító Noés - pontosabban ex-Noés - cicákról olvashattok. Azokról a bársonytalpúakról, akik úgy döntöttek, hogy nekivágnak a nagyvilágnak.

Rubin avagy a kis balhátsó bejelentkezik!
2013.12.22.
1 éve, hogy birtokba vettem a házat, azóta teljesen átvettem az uralmat. Van néhány rabszolgám, és 1 lovagom, Moci cica.

Cián új élete
2013.08.01.
Bejelentkezik Cián cicánk, aki több mint 3 évig volt állatotthonunk lakója, ebből utolsó 1 évet ideiglenes befogadónál töltötte. Míg végül érte is eljött az álomgazdi :)

A türelem rózsát, azaz barátságot terem!
2013.07.29.
Mátyás és Fidi (ex-Brigi) esete :)

Nem én voltam avagy így írj esszét cicádról!
2013.05.17.
Szeretnénk nektek is megmutatni esszépályázatunk 3 győztes írását. Gratulálunk a gazdiknak :)

A világ legeslegszebb macskája!
2013.02.19.


Egy királylány élete!
2013.01.19.
Néhány szösszenet Ex-Halley, most Kloé boldog életéből :)

Szóval macskás vagy....
2012.12.11.
„Szóval macskás vagy.” Kloé (ex-Halley) csak nyár óta lakik velem, azóta mégis hallottam már néhányszor ezt a mondatot.

Cicca és Tesó macsnaplója :)
2012.11.25.
A hozzátok került Bogyesz&Mogyesz cica testvérpárnak találgatások szerint mostanában lehet az első születésnapja... ebből az apropóból ragadtam billentyűzetet, hogy beszámoljak arról, milyen is az élet számukra a Noén túl.

Levél ex - Nyuszitól
2012.11.09.
Eltelt 1 év, és még csak egyszer adtam hírt magamról, amióta gazdihoz költöztem. Most egy kicsit bővebben írok arról, hogyan is telnek napjaim.

Morgó - azaz ChuChu a félelmetes madzagvadász gazdis élete
2012.08.12.
Itt az ideje, hogy beszámoljak arról, hogyan élünk Chuval, akit a menhelyen még Morgónak hívtak.

Volvo, a pihe-puha szőrcsomó bejelentkezik
2012.08.09.
Fél évvel az autóbalesetéből éppen felépülő, akkor még Volvo névre hallgató, ma már Múmin Kisasszony állapotáról és mindennapjairól számolnék be, néhány kép kíséretében.

Csóóóóókolom! - Sziszike bejelentkezik!
2012.07.20.
Naaa, milyen nap van ma? Keeedd? No… olyan van minden héten. Amáááália? Ez egyre jobb... Segítek egy kicsit: na kinek van ma szülinapja? Igeeen, Zizinek, azaz nekem :)

Tárnoki Lotti in da house
2012.07.16.
Már két hete, hogy hozzám költözött a világ legédesebb, legtündéribb és legszörnyűbb kiscicája. :) Ő Ex-Virág a Tárnoki családból, ma már Lotti.

A Sir Puding Sztori
2012.07.12.
Sziasztok, engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Puding vagyok... Sir Puding...

Zahara csodás élete
2012.05.04.
Mióta új családtaggal és baráttal bővült mini családom, még nem írtam új életünkről nektek egy sort sem, pedig annyira csodás napokat éltünk át együtt, hogy nem is értem miért nem... Ezt most bepótolva írok egy rövid „cicanaplót” Zara cicáról (korábban Zahara), akibe decemberben szerettem bele a NOÉ weboldalán.

Levél Pöszitől (Ex-Pizzaboy)
2012.03.14.
Novemberben kerültem a mostani gazdimhoz, aki az ideiglenes gazdim is volt. Egy dobozban tettek utcára, tesóimmal, egy lány megtalált, lett mamacicám is hamar, aztán egy másik lányhoz kerültem.


Előző | 1 2 3 4. 5 6 | Következő