Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Stella
Nem: Szuka
Született: 2016.07.01.
Hirdetés dátuma: 2017.01.01.
Stella egy 6 hónap körüli keverék szuka, akit 2016.10.19-én találtunk a XIII. kerületben, Rákosrendező vasútállomásnál, ki volt kötve egy cetlivel, miszerint bárki elviheti, nem kell...

10.26-tól ideiglenes befogadónál van Iváncsán egy leendő vakvezető labrador mellett. :) De csak 2 hónapig maradhat. Szóval kéne neki egy szerető gazda, aki aktív életet él és valamennyire ért a kutyákhoz. (terrier biztosan van benne, agár vagy whipet is valószínű)

Stella az egyedüllétet már egész jól bírja, eleinte kicsit fél a többi kutyától, ezt ugatással fejezi ki, de hamar megnyugszik és elkezd játszani. Alap vezényszavakkal ismerkedik (ül, marad, hozzám, helyedre, a járdánál megállást nálunk megtanulta, de vidéken most el fogja felejteni), gyorsan tanul, de makacs, apportos kislány, már majdnem teljesen szobatiszta (most kennelben van, nem biztos, hogy lakásban nem fog megejteni 1-2 pisit).

Budapesti örökbe fogadó esetében a kiképzésében ingyen segítek, ha szükséges, leendő gazdájához való eljuttatását megoldjuk Pest megyén belül.
Kizárólag szerződéssel és előzetes látogatásommal fogadható örökbe!

Érdeklődni lehet itt, a zubai.dorottya@gmail.com e-mail címen, vagy a 0620-6123-230-as számon (ha nem veszem fel, küldjön sms-t, visszahívom)
 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú