Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Boldy hírek
2010.01.17.

Boldy immár két hete nálunk van. Azóta nagyon sokan érdeklődtek róla. Egy kedves támogatónk meglepte Boldy-t egy dekubitisz(felfekvés elleni) speciális matraccal.
Boldy jobban van annyiból, hogy az ödéma visszahúzódott a heréjéről, a lábáról és a végbeléről. A felfekvéseket naponta többször krémezi Anita. Minden kezelést és tortúrát szó nélkül bír.

Mindennap többször kell változtatni a fekvő helyzetét.Az összes ilyen forgatáskor le kell őt kicsit mosni, majd neugranormon kenőccsel átkenni és megmasszírozni őt.Ezután kicseréljük a gumilepedőt alatta, megitatjuk –hiszen a gallér miatt nehezen tudna hozzáférni a tálkájához- és alszik tovább. Az étvágya teljesen jó, a kedve is egyre jobb.Nagyon kedves kutya, aki csupán csak szeretre vágyik.Egyébként sokkal többet mozog, mint korábban, sőt sajnos mindig visszafordul az egyik oldalára, így nem győzzük visszaforgatni. Sajnos emiatt az egyik oldalán sokkal nagyobbak és pirosabbak a felfekvések.

Aki megy hozzá látogatóba, mozgassa meg a lábait (húzza ki többször, és hagyja, hogy Boldy visszahúzza), és ha a 'szép' popsija van felül, akkor fordítsa át a másik oldalára, és krémezze be Neogranormon krémmel a piros részeket a lábán és a heréjén.
Minél többen csináljuk, annál kevésbé lesz sebes.

Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában