Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Csutka soha nem fog lábra állni
2019.01.15.

CSUTKÁT GERINCEN LŐTTÉK, SOHA NEM FOG LÁBRA ÁLLNI.

Csutka az ünnepek alatt érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Nagyon rossz állapotban volt, az is kétséges volt, hogy túléli-e az első napokat. Hála a Juhász Kisállatrendelőben kapott azonnali ellátásnak jobban lett, a kórházi ellátas után már a NOÉ Állatotthonban lábadozik. Teljesen le van bénulva, a hatsó lábai nem mozognak, valószínűleg hetek óta ilyen állapotban lehetett a hidegben, az utcán. A lábairól csontig ledörzsölődött a bőr, elfertőződött, mély sebekkel van tele az egesz kis teste. A gyógykezelését átvette a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum, ahol a napokban járt ortopédiai kontroll vizsgalaton. Sajnos a helyzet a bekerülése és az első állapotfelmérés óta semmit nem változott, bár a sebei a lehetőségekhez képest szépen gyógyulnak. És már az is teljesen biztos, hogy soha nem fog lábra állni. Soha nem tud már 4 lábon szaladgálni, mert valaki HÁTBA LŐTTE, A LÖVEDÉK PONTOSAN A GERINCÉBEN ÁLLT MEG. Szavakat nehéz erre találni, keserűség, düh, kétségbeesés... De felemeljük a fejünket és a jövőbe tekintünk. Csutka is kap egy kerekes kocsit, begyógyítjuk a sebeit, kap oltást és egyéb fontos dolgokat, átesik az ivartalanítason és csatlakozik Adához és Bütyökhöz, így majd egy egész kerekes falkánk fog száguldozni a NOÉ irodája körül.

Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Csutka állatorvosi költsegeihez!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Csutka!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!


Előzmény
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában