Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Nincsenek szavak, csak a könnyek..
2018.11.05.

Egy kétségbeesett Demjéni poszton akadt meg a szemünk néhány nappal ezelőtt. a képen egy elmosódott, fekete, talán kutyának látszó árny volt. Ahogy néztem egyre inkább látszódott, hogy igen, ez egy kutya - volt valamikor. Mostanra egy nagy bajban lévő roncs.
Az első hírek teljesen bizonytalanok voltak, szinte semmit nem lehetett tudni, mégis beindította a megfelelő szálakat. A segítségkérőnek 2 napon belül sikerült Őt befognia. A Speciális Állatmentő Egység pedig felhozta Őt Budapestre, a Noé Állatotthon Alapítvány pedig azonnal a gondozásába vette.

Volt tulajdonosa, van chipje, volt neve, de nem volt élete ... 13 éves, idős puli kutya, tele sebekkel, a fél teste kopasz, ahol van "szőr", az fájdalmasan húzza a gyulladt bőrét, rossz a gerince, csont és bőr, iszonyú általános állapotban van. Reméljük, hogy most végre egy igazi ÚJ ÉLET kezdődik a számára, az új ÉLEThez, új nevet is kapott. Az öregcsont mától a GHOST név büszke tulajdonosa.
Azonnal kórházba került, köszönjük a Juhász Kisállatrendelőnek, hogy a nemzeti ünnepen is fogadták Őt és megkezdődött a kivizsgálása és gyógyítása.

Köszönjük mindenkinek aki Ghost megmentésében részt vett. Kiemelten Zsófiának, aki segítséget kért számára, majd felkutatta és befogta, a Speciális Állatmentő Egységnek akik mindenre felkészülve elmentek érte és felhozták, orvoshoz vitték. Ghost állapotáról hamarosan beszámolunk!

Hosszadalmas orvosi, kórházi kezelésre, speciális étrendre, roborálásra kell felkészülnünk. Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Ghost!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Így érkezett meg Budapestre!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában