Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Lumia a nehezén már túl van
2018.09.26.

Ici-pici Lumiánk életéért napok óta folyik a küzdelem. Iszonyú állapotban került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Lábán és farkán nyílt seb, az egész teste el volt fertőződve, beköpték a legyek, genny folyt mindenhonnan. A sérülései sajnos már sok naposak voltak, mire állatorvoshoz jutott. Mind testileg, mind lelkileg iszonyú fájdalommal és kínnal kellett megküzdenie az apró alig 10 hetes kislánynak. El sem tudjuk képzelni, hogy mekkora szenvedésen ment keresztül. Megérkezése óta a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban kezelik, állandó orvosi felügyelet mellett, folyamatosan kapja a gyógyszereket, fájdalomcsillapítókat. Sajnos a kritikus állapota miatt Dr. Jandó Tamásnak egy kontrasztos röntgen vizsgálat alapján döntés kellett hoznia. Vagy leamputálja a teljesen elgennyesedett és vérmérgezést okozó lábát és farkát, vagy elveszítjük a kislányt. Nem volt kérdés, muszáj volt belevágni az életmentő műtétbe. A helyzet végig nagyon kritikus volt, alig tudták stabilan tartani a testhőjét és a keringését, a műtét végére teljesen elfehéredett. Kritikus időszakon vagyunk túl! De LUMIA ÉL!!!!!!

Ugyan három lábon és egy kicsit rövidebb farokkal, de mára már stabil az állapota. Megszűnt a szeptikus állapot és ma a mi CsodaBoda dokink jóváhagyásával átköltözhetett a NOÉ kórházba. Mostantól mi kezeljük a sebeit, de ami ennél sokkal nehezebb lesz az az összetört pici lelke. Ez az alig néhány hetes pihe-puha kiskutya, annyira retteg, hogy arra nincsenek szavak. Nagyon hosszú út áll még előtte, mire begyógyulnak a teste és a lelke sebei. De mindent megkap amire csak szüksége van - no persze leginkább egy ÁLOMGAZDIRA lenne szüksége. Vajon mekkora esélye van egy három lábú, fekete félős kölyöknek egy saját családra? Ugye megmutatjuk, neki, Őt is várja egy saját GAZDI.

Előzmények!

Köszönjük, ha támogatod Lumia életének megmentését, az elhúzódó kórházi kezelésének és a hatalmas életmentő műtétjének költségeit!

Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Lumia!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában