Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kicsi Szid segítséget kért
2018.05.07.

Egy sárvári cég telephelyén éktelen visítással jelezte valami fura kis szőrcsomó, hogy nagyon nagy bajban van. Szerencsére állatbarátok hallották meg elsőként a kétségbeesett segítségkérést a csatornából és azonnal keresték a megoldást. Körbetelefonáltak mindenkit aki illetékes lehet ezügyben. Sajnos a helyi szervezetek hiába keresték a megoldást, elhelyezni nem tudták, így került a szergényi telepünk gondozásába. Ismét nem tudtunk nemet mondani, kicsi Szidnek is jár egy második esély!

Nagyon nehezen indult a közös életünk, nehezen fogadta el a mesterséges táplálást. Ma már szívesen fogadja a cumisüveget és hatalmas étvággyal fogyasztja a cicatejpótló tápszert.

Jelenleg 3 óránként, éjjel-nappal cumiztatjuk, próbáljuk a mamáját helyettesíteni. Persze ez sem egyszerű, Szid baba „vadállatnak” született, folyton nyüzsög és már most, kb 2 hetesen tudatja velünk, hogy ő azért öntörvényű baba lesz. Még nagyon kicsi, még nagyon sok drukkra van szükségünk, de rajtunk nem múlik és ő is nagyon akarja. Reméljük, hogy hamarosan egy igazi csúcsragadozó válik belőle. :)
Köszönjük Noémi, hogy nem hagytátok magára!

Ha szeretnéd támogatni a további munkánkat, megteheted a szergényi telephely elkülönített számláján:

Számlaszámunk : OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
És ne feledd, még rendelkezhetsz adód 1 %-áról!
Adószámunk:18169696-1-42

Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában