Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

A kullancsszezon indul – vagy inkább folytatódik?
2018.03.25.

Vége a téli időszaknak. A hideg ellen már nem kell védekeznünk, azonban most a kullancsok és egyéb vérszívók jelentenek nagy gondot állataink számára.
Az időjárás egyre kedvezőbb a szabadtéri programokhoz, sétákhoz. A napi rutin része a közös séta kutyusainkkal, hisz így készítjük fel a gazdis életre őket.


A melegebb idő a kullancsokat is előcsalja, veszélyeztetve védenceinket. A kullancsok által terjesztett betegségek a kutyák számára életveszélyes állapotok kialakulásához vezethet, nagyon gyors reakciót, felismerést és kezelést igényelnek. Mint minden betegség esetében a legfőbb hangsúlyt a megelőzésre kell fordítani.

Kis védenceinket rendszeresen Bavecto, szájon át adható rágótablettával kezeljük, mely alkalmazása egyszerű és biztonságos. Jelenleg a szergényi telepen 75 kutya van a gondozásunkban, a kullancs elleni védekezés horror összegbe kerül. Nagy gondot jelent a tabletta beszerzése, hiszen a sok előre nem tervezett kiadás miatt anyagi tartalékaink kimerülőben vannak.
Amennyiben tárgyi adományként szeretnéd támogatni lakóink parazitamentesítését, köszönettel fogadjuk Szergényben minden hétköznap 10-15 óráig, esetleg Budapesten a NOÉ Állatotthonban, nyitvatartási időben.
Hálásan fogadunk minden pénzadományt a NOÉ Állatotthon Alapítvány szergényi kutyusainak elkülönített alszámlaszámra: OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás :
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Paypal utalás: info@noeallotthon.hu
Közlemény rovatba kérjük beleírni: Kullancs elleni védekezés

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Kérjük, akik leadják adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok! Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY-nak személyi jövedelemadótok 1%-át.


Adószámunk: 18169696-1-42
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában