Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ismét bajban vagyunk a Szergényi menhelyen
2018.03.04.

Az elmúlt hetekben bekeményített a tél. Igazából ez nem ért minket váratlanul, mi is, mint minden állatvédő, állatbarát, készültünk az elmúlt időszak extrém időjárására. Bőségesen beszalmáztunk kutyusaink házait, a leszabkodott hőfüggönyöket pótoltuk. Napi szinten főzünk kis védenceinknek, hogy biztosítani tudjuk az energiadús táplálékot. Mindent megtettünk azért, hogy valahogy átvészeljük ezt a kritikus időszakot.
Azonban az időjárás nem kegyelmezett Szergényi menhelyünknek. Először a szinte még új villanybojlerünk adta meg magát, egyik reggel szembesültünk azzal, hogy nincs a menhelyen meleg víz. Nem késlekedtünk, azonnal hívtuk a garanciális szerelőt, hisz az itatás megoldhatatlan problémává nőtte ki magát. Sikerült a hibát elhárítani nagyon rövid időn belül, de a megpróbáltatásoknak még korántsem lett vége. Alig két nap múlva a vízvezeték fagyott el. Nem pánikoltunk, újra cselekedtünk és több órás melegítés után sikerült ezt a problémát is megoldani, majd a csövek elhasználódott szigetelését megújítottuk.


Jelenleg a legnagyobb problémát az okozza, hogy a kórházrészlegünkben tönkrement a gázkazán. A radiátorok hidegek, bár az összes létező hősugárzót beállítottuk az idős, beteg, lábadozó kutyáink fáznak.


A kazán javíttatása horror összegbe kerülne, hosszú távon gazdaságosabb egy új kazán vásárlása.
Mindez rengeteg pénz tudjuk, gondot is jelent az előteremtése, hiszen a sok előre nem tervezett, váratlan kiadásunk miatt anyagi tartalékaink kimerülőben vannak.
Angyalok! Segítségeteket szeretnénk kérni, hogy a szergényi menhely kutyáinak ellátása biztonságos és folyamatos lehessen.
Hálásan fogadunk minden pénzadományt, a NOÉ Állatotthon Alapítvány szergényi kutyusainak elkülönített alszámlaszáma:
OTP 11710002 21406267
Közvetlen bankkártyás adományozás:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni : gázkazán!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában