Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Arzén csodája reményt ad nekünk!
2017.09.10.

Arzént teljesen esélytelen kutyaként hoztuk ki a pápai gyepmesteri telep halálsoráról. Igen, akkor úgy éreztük, hogy ő állandó lakója lesz otthonunknak, mert az eddigi tapasztalataink alapján az ő fajtája nehezen dobogtatja meg a gazdi jelöltek szívét. Szergényi telepünkön nagyon sok stafford típusú kutya él , szebbnél szebbek, kedvesek és barátságosak. Évek óta még csak érdeklődő sem volt erre a fajtára.
Arzén az első percben elbűvölt minket, szó szerint bepofátlankodott a szívembe. Én tudtam, hogy ő előbb-utóbb gazdis lesz, ha másképp nem akkor, amikor a saját otthonomban ürül hely.
Az első időszak nem volt könnyű, küszködtünk prosztata ill. vizelési problémákkal, majd étvágytalansággal. Karantén ideje letelte után, mikor Szergénybe került, ott is bizonyította, hogy ő nagyon különlegesen jó fej. Soha egyetlen kutyával sem viselkedett pukkancsként, szana-széjjel szórta puszijait, próbált mindenki kedvében járni.
Még három hónap sem telt el a bekerülésétől, jött a telefon, hogy egy nagyon kedves érdeklődő szeretné meglátogatni.

Elérkezett a nagy nap! Mindannyian izgatottan, de vegyes érzelmekkel vártuk a nagy találkozást. És, igen! Szerelem első látásra! Puszisorozatok, birkózás, séta és döntöttek! Arzén gazdis!!!
Mint minden kutyusunkat, Őt is mi vittük HAZA! Arzénnak a családot apa és 12 éves kislánya jelenti. Három hónap alatt a gyepmesteri telep rideg kenneléből egyenes út vezetett a kanapéig.

Virág játszó pajtása, testőre és tesója egy személyben. Az esti telefonbeszélgetés alkalmával – mert azért Arzén esetében nem volt „lakás tapasztalatunk” – hihetetlen melegség öntötte el a szívem. A gazdi annyit mondott: „ Délután nagyokat sétáltunk, megmutattuk neki a környéket és most a nappaliban birkózik a kislányom a fiammal”.

Arzén története reményt ad nekünk, hogy még sincs esélytelen kutya, valamikor mindegyikre vár egy csodálatos otthon.
Hamarosan szergényi telepünkön nyílt napot tartunk, melyre szeretettel várunk Mindenkit, hogy megismerhessétek a többi kedves és nagyon jó fej kutyusunkat.
További képek ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában