Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szergényi Buksinak nagyon kell a drukk
2017.08.24.

Buksi három éve került Szergényi Menhelyünkre és borzalmas sorsot hagyott maga mögött. Élete első 7 évében csak a rosszat tapasztalta, nehéz láncon tartották és rendszeresen bántalmazták. Testileg ugyan rendbe jött de érzékeny lelkét a mai napig ápolgatjuk.
Nehezen adja bizalmát, gyakran a felé közeledő simogató kézre is bizalmatlan morgással reagál.

Pár napja jelezték gondozói, hogy valami nincs rendben nála, az oldalán , a lapocka tájékán egy nagyobb kiterjedésű, váladékozó seb keletkezett.



Az elváltozást megvizsgáltuk közelebbről is, tapintáskor a felszín alatt daganatot éreztünk. Természetesen azonnal orvoshoz szaladtunk vele. A lehető legjobb kezekbe került Dr Remport Ágnes a Vetalitas Állatorvosi Rendelő csapatának orvosa azonnal kezelésbe vette. A műtét nem volt egyszerű, nagy kiterjedésű , kb. 8 cm-es átmérőjű daganatot kellett eltávolítani egy vérzékeny szövet környezetből.



A doktornő remek munkát végzett, a tumor eltávolítása után gondosan kitisztította a környezetét és megerősített varratokkal zárta le a heget.



Tudjuk, hogy hosszadalmas a lábadozás és Buksi esetében nem is lesz egyszerű, de mindannyian azért szorítunk, hogy mihamarabb túl legyen rajta. Már a Szergényi Menhely kórház részlegén lábadozik.
Itt kapja meg a mindennapos kezelését, természetesen állandó orvosi ellenőrzés mellett. Mi még egy picit aggódva várjuk, hogy sebei begyógyuljanak és a szövettan valami biztatót mutasson. Addig még csuriban van minden ujjunk, drukkoljatok neki Ti is!

További képek ITT!

Köszönjük, ha támogatod Buksi küzdelmét és akaratunk szerint a gyógyulását!
Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:
http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=3525

A NOÉ Állatotthon Alapítvány szergényi védenceinek elkülönített alszámlaszáma:
OTP 11710002 21406267

Közvetlen bankkártyás adományozás:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Paypal utalás: info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni Buksi!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!



Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában