Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Újabb árva kis cicák
2017.08.20.

Augusztus elején egy kétségbeesett gazdi kereste meg a szergényi menhelyünk vezetőjét miszerint anyamacskája autógázolás áldozata lett. Két árván maradt kis cica éjjel-nappal sírdogál, idős, beteg ember lévén nem tud velük mit kezdeni. Cicás helyeink elfogytak, Macskamentő Csoportunk erejükön felül gondozzák a hasonló sorsú kis árvákat, de erre nem mondhattunk nem-et.
Belenéztünk a két kis apró, alig két hetes kis csoda szemébe és tudtuk, hogy rajtunk nem fog múlni a sorsuk. Mivel a menhelyvezetőnk fürdőszobájában még találtunk egy talpalatnyi helyet magunkhoz vettük őket és megkezdtük a négy óránkénti tápszeres táplálásukat. Nagyon ügyesen, pillanatok alatt megtanulták a cuclit használni és mire megtelik a pocijuk elégedetten dorombolva összebújnak.
Persze megoldottuk, mint mindig, de továbbra is szükségünk van a támogatásotokra. Hamarosan utaznak Budapestre a NOÉ Állatotthon Macskamentő Csoportjához.
Ellátásukhoz nagy nagy szükségünk lenne pelenkára, vagy leteríthető betegalátétre, jó minőségű száraz és NEDVES kölyök cicatápra.

További képek ITT!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában